brizo. Skin Gear made in Italy

brizo. Skin Gear made in Italy

Brizo este o gamă de produse solare marca Novolife, concepută pentru a aduce pe piața din România și din Europa loțiuni și spray-uri care să confere o protecție ridicată, prevenind efectele neplăcute ale expunerii îndelungate la razele soarelui. Brizo facilitează bronzul rapid, uniform și calmează pielea după plajă.

Eficiența produselor Brizo, tradusă prin efectele pe care le produce: gradul de absorbție ridicat, gradul înalt de hidratare al pielii și gradul de protecție pe care loțiunuile și spray-urile gamei le ating, întâmpină cele mai înalte standarde ale calității. Totodată, Brizo reușește să inoveze prin prelungirea duratei de timp pe parcursul căreia produsele din gama solară reușesc să își facă efectul.

Astfel, Brizo creează o alternativă care să poată oferi hidratare și protecție intensivă tuturor tipurilor de piele, incluzând, bineînțeles, și pielea sensibilă, precum cea a copiilor. Aplicarea loțiunilor Brizo aduce cu sine beneficiul unei texturi lejere, transparente, care conferă o senzație de uscat pielii chiar și după utilizare.

brizo. Skin Gear made in Italy