brizo. InsTan Ulei de plajă spray SPF50

150 ml / SPF50

Uleiul de plajă tip spray cu SPF 50 protejează pielea corpului de razele UVA și UVB, acționând și ca agent hidratant, hrănitor și calmant.

Formula îmbogățită cu Vitamina E protejează pielea, favorizând un bronz luminos și de durată.

Se recomandă aplicarea uniformă a uleiului cu protecție solară înainte de expunerea la soare, pe pielea uscată. Se recomandă reaplicarea uleiului cu protecție solară la fiecare două ore, precum și după contactul cu apa sau după activități fizice intense. Agitați înainte de utilizare.

Cyclopentasiloxane, C12-15 alkyl benzoate, Isononyl isononanoate, Octocrylene, Ethylhexyl methoxycinnamate, Butyl methoxydibenzoylmethane, Parfum, Tocopheryl acetate, Isopropyl palmitate, Lecithin, Aqua, Acetyl hexapeptide-1.

Uz extern. A nu se lăsa la îndemâna și vederea copiilor sub 3 ani pentru a evita ingerarea accidentală. Nu aplicați pe pielea cu leziuni. Nu înghițiți. A nu se utiliza în caz de hipersensibilitate la unul sau mai multe dintre ingredientele conținute. În caz de contact cu ochii, clătiți bine cu apă. Nu utilizați dacă ambalajul nu este intact.

Evitați expunerea prelungită la soare, chiar dacă utilizați un produs de protecție solară. Feriți bebelușii și copiii mici de lumina directă a soarelui. Expunerea excesivă la soare reprezintă un risc grav pentru sănătate. Un nivel înalt de eficiență al cremei de protecție solară se poate obține doar prin aplicarea corectă a produsului (aprox. 2 mg/cm2). O cantitate mică de ulei cu protecție solară reduce semnificativ nivelul de eficacitate.

A se păstra la temperatura camerei într-un loc răcoros și uscat, ferit de lumină directă și surse de căldură.

Din aceeași gamă