brizo. Defense Spray protecție solară SPF15

200 ml / SPF15

Cremă de protecție solară care oferă pielii un grad mediu de apărare împotriva razelor UVA și UVB, ideală pentru expunerea la soare a pielii mediu – închise.

Produs recomandat și copiilor.

Este necesară aplicarea unui strat gros și uniform de cremă cu protecție solară pe pielea uscată, înainte de expunerea la soare. Se recomandă reaplicarea cremei cu protecție solară la fiecare două ore, precum și după contactul cu apa sau după activități fizice intense. Agitați înainte de utilizare.

Aqua, Glycerin, Glycine soja seed extract, Isopropyl palmitate, Butyl methoxydibenzoylmethane, Ethylhexyl methoxycinnamate, Acetyl hexapeptide-1, Sodium dehydroacetate, Acrylates / C10-30 alkyl acrylate crosspolymer, Butylene glycol, Cannabis sativa seed extract, Octocrylene, Verbascum thapsus leaf extract, Lecithin, Tetrasodium glutamate diacetate, Citric acid, Triethanolamine, Phenoxyethanol, Sodium hydroxide, Sodium benzoate, Potassium sorbate, Imidazolidinyl urea, Parfum.

Uz extern. A nu se lăsa la îndemâna și vederea copiilor sub 3 ani pentru a evita ingerarea accidentală. Nu aplicați pe pielea cu leziuni. Nu înghițiți. A nu se utiliza în caz de hipersensibilitate la unul sau mai multe dintre ingredientele conținute. În caz de contact cu ochii, clătiți bine cu apă. Nu utilizați dacă ambalajul nu este intact.

Evitați expunerea prelungită la soare, chiar dacă utilizați un produs de protecție solară. Feriți bebelușii și copiii mici de lumina directă a soarelui. Expunerea excesivă la soare reprezintă un risc grav pentru sănătate. Un nivel înalt de eficiență al cremei de protecție solară se poate obține doar prin aplicarea corectă a produsului (aprox. 2 mg/cm2). O cantitate mică de cremă cu protecție solară reduce semnificativ nivelul de eficacitate.

A se păstra la temperatura camerei într-un loc răcoros și uscat, ferit de lumină directă și surse de căldură.

Din aceeași gamă