brizo. Defense Spray protecție solară SPF30

200 ml / SPF30

Cremă de protecție solară care oferă pielii un grad mediu de apărare împotriva razelor UVA și UVB.

Prezența extractului de alge marine apără pielea prin captarea oxigenului reactiv și previne îmbătrânirea pielii.

Acest produs este recomandat și copiilor.

Este necesară aplicarea unui strat gros și uniform de cremă cu protecție solară pe pielea uscată, înainte de expunerea la soare. Se recomandă reaplicarea cremei cu protecție solară la fiecare două ore, precum și după contactul cu apa sau după activități fizice intense. Agitați înainte de utilizare.

Aqua, Glycerin, Butyl methoxydibenzoylmethane, Ethylhexyl methoxycinnamate, Glycine soja seed extract, Butylene glycol, Octocrylene, Acrylates/C10-30 alkyl acrylate crosspolymer, Hydrolyzed grape skin, Lecithin, Haematococcus pluvialis extract, Helichrysum italicum extract, Triethanolamine, Alcohol, Phenoxyethanol, Polygonum bistorta root extract, Maris aqua, Tetrasodium glutamate diacetate, Sodium hydroxide, Imidazolidinyl urea, Parfum, Benzyl salicylate, Linalool.

Uz extern. A nu se lăsa la îndemâna și vederea copiilor sub 3 ani pentru a evita ingerarea accidentală. Nu aplicați pe pielea cu leziuni. Nu înghițiți. A nu se utiliza în caz de hipersensibilitate la unul sau mai multe dintre ingredientele conținute. În caz de contact cu ochii, clătiți bine cu apă. Nu utilizați dacă ambalajul nu este intact.

Evitați expunerea prelungită la soare, chiar dacă utilizați un produs de protecție solară. Feriți bebelușii și copiii mici de lumina directă a soarelui. Expunerea excesivă la soare reprezintă un risc grav pentru sănătate. Un nivel înalt de eficiență al cremei de protecție solară se poate obține doar prin aplicarea corectă a produsului (aprox. 2 mg/cm2). O cantitate mică de cremă cu protecție solară reduce semnificativ nivelul de eficacitate.

A se păstra la temperatura camerei într-un loc răcoros și uscat, ferit de lumină directă și surse de căldură.

Din aceeași gamă